اخبار 2022 اخبار 2022 .

اخبار 2022

رونمايي از قاليچه ابريشمي نفيس متقش به علامت سازمان جهاني مالكيت معنوي در ژنو

رونمايي از قاليچه ابريشمي نفيس متقش به علامت سازمان جهاني مالكيت معنوي در ژنو

خريدار فرش

رويداد ايران

در حاشيه شصت و سومين اجلاس مجمع عمومي سازمان جهاني مالكيت معنوي (وايپو) كه از هفته گذشته در مقر اين سازمان در ژنو در جريان است، طي مراسمي همزمان با افتتاح نمايشگاه فرش دستباف ايراني، يك تخته قاليچه نفيس به عنوان نماد هنر قالي بافي ايراني به سازمان جهاني مالكيت معنوي اهداء گرديد.

به گزارش خبرآنلاين، اين قاليچه ابريشمي كه در سبك اصفهان طراحي و بافته شده است، منقش به علامت (لوگوي) وايپو مي باشد كه در وسط آن به شيوه اي بسيار ظريف و دقيق و با بهره گيري هنرمندانه از تركيب ۷ رنگ نقش بسته است.

 


رونمايي از قاليچه ابريشمي نفيس متقش به علامت سازمان جهاني مالكيت معنوي در ژنو/عكس

 

 

در مراسم رونمايي و اهداي اين قاليچه، كه عصر سه شنبه ۲۸ تيرماه با حضور طراح و مجري اثر، استاد اكبر مهديي اصفهاني، در محل وايپو برگزار گرديد، اسماعيل بقايي هامانه سفير و نماينده دائم كشورمان در ژنو طي سخناني ضمن تشريح جايگاه و اهميت تاريخي قالي ايراني به عنوان نماد و رواي فرهنگ و هنر سرزمين پارس، بر عزم كشورمان براي حمايت از حقوق مالكيت فكري فرش دستباف از طريق ايجاد و تقويت سامانه هاي مربوطه طبق كنوانسيون هاي بين المللي وايپو تاكيد نمود.

 


رونمايي از قاليچه ابريشمي نفيس متقش به علامت سازمان جهاني مالكيت معنوي در ژنو/عكس

 

لازم به ذكر است اين قاليچه در ابعاد ۱۳۰ در ۱۰۶ سانتي متر با تار و پود ابريشم و كتان در شهر اصفهان طي ۱۳ ماه بافته شده است.

 


رونمايي از قاليچه ابريشمي نفيس متقش به علامت سازمان جهاني مالكيت معنوي در ژنو/عكس

 

 

اين رويداد فرهنگي به ابتكار نمايندگي دائم جمهوري اسلامي ايران در ژنو و همكاري دبيرخانه سازمان جهاني مالكيت معنوي برنامه ريزي و اجرا شد.

 


تعداد قابل توجهي از سفرا، ديپلمات هاي مقيم، مقامات و كاركنان سازمان هاي بين المللي و جمعي از هموطنان ايراني ساكن سوئيس حضور داشتند.

 

 

 


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۳۰ تير ۱۴۰۱ساعت: ۰۶:۴۷:۴۴ توسط:ادمين موضوع: نظرات (0)

با شير ريخته روي فرش چه كنيم؟

با شير ريخته روي فرش چه كنيم؟

فرش كهنه نما چيست

 


زماني كه شير بنا به دلايل مختلفي بر روي فرش مي ريزد حتما بايد از روش هاي مناسب تميز كردن آن استفاده كنيد، چندين راه براي تميز كردن شير ريخته روي فرش وجود دارد.

به گزارش ايلنا، اگر شير ريخته شده روي فرش را به درستي تميز نكنيد، باعث ايجاد بوي بد و لكه روي فرش مي شود. براي از بين بردن لكه شير مانند هر لكه ديگري بايد سريعاً اقدام گردد. اگر فرش شما رنگ كرم يا سفيد دارد، مشخص نخواهد بود اما به اين معنا نيست كه نبايد آن را تميز كنيد.

چربي و پروتئين موجود در شير به فيبر هاي فرش و پشت آن مي چسبد و منبعي براي ايجاد باكتري خواهد بود. پس بايد هر چه سريع تر آن را تميز كنيد تا بوي بدي ايجاد نشود. از طرفي در طولاني مدت، لكه چربي داخل فرش نفوذ مي كند و باعث ايجاد لكه تيره مي شود. با ما در اين بخش همراه شويد تا مراحل تميز كردن لكه شير از روي فرش را بياموزيد.

تميز كردن فرش

مراحل تميز كردن شير از روي فرش
قبل از هر چيز به نوع شير دقت كنيد، معمولاً شير هايي كه چربي كم تري دارند، آسيب كم تري هم وارد مي كند اما اگر شير پرچرب روي فرش ريخته است، حتماً بايد سريع تر اقدام كنيد.

مرحله 1:براي شيري كه روي فرش ريخته شده است، از يك پارچه تميز يا يك حوله كاغذي استفاده كرده، آن را با فشار روي فرش بگذاريد تا مايعات اضافي را به خودش بگيرد.

مرحله 2:دو فنجان آب گرم را با يك قاشق غذاخوري مايع ظرفشويي تركيب كنيد. از آب داغ استفاده نكنيد، زيرا باعث ثابت شدن لكه مي شود. اين محلول را با اسفنج به فرش بزنيد و با يك پارچه سفيد خشك يا حوله، آن را خشك كنيد.

مرحله 3:لكه را با آب تازه و قرار دادن اسفنج روي محل شستشو دهيد و حتما از يك پارچه جاذبه ضخيم استفاده كنيد. بهتر است كه حوله را به صورت دولا تا بزنيد و آن را به فرش فشار دهيد. تا جايي اين كار را تكرار كنيد كه ديگر هيچ رطوبتي باقي نمانده باشد كه بخواهيد آن را جمع كنيد.

تميز كردن لكه فرش

مرحله 4:در مرحله آخر پيشنهاد مي كنيم كه فرش را با پاك كننده لكه مناسب اسپري كنيد و يك پارچه تميز روي آن بكشيد. انجام اين كار باعث مي شود تا هر گونه لكه باقي مانده و هر گونه چربي شير چسبيده شده به فيبر فرش از بين برود.

مرحله 5:اگر لكه باقي مانده بود و شما پاك كننده لكه نداشتيد، مي توانيد يك قاشق غذاخوري آمونياك را با دو فنجان آب گرم تركيب كنيد. استفاده از اين محلول بسيار عالي است. فقط بايد با اسفنج آن را به فرش بزنيد و خشك كنيد. مرحله 3 را تكرار كنيد و به طور كامل فرش را بشوييد. اگر لكه را از روي فرش پاك نكنيد، در طولاني مدت به آن آسيب وارد مي كند.

لكه شير را مي توانيد با مراحل بالا از بين ببريد اما اگر شير طعم دار روي فرش ريخته بود و كمي هم رنگ دار بود اما مي توانستيد آن را از بين ببريد، پيشنهاد مي كنيم كه با متخصصين شستن فرش و مراكز قاليشويي تماس بگيريد.

چرا فرش بو مي گيرد؟
اگر شما بعد از ريخته شدن شير يا هر چيز ديگري روي آن؛ اقدام كرديد اما بعد از چند روز باز هم فرش بوي بد شير مي داد، احتمالاً مقداري شير به داخل فيبر فرش نفوذ كرده و فقط محصولات ضد قارچ و ضد باكتري مي تواند آن را بيرون بكشد كه بايد آن را به دست متخصصين در اين زمينه بسپاريد.

 

 

 

 


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ تير ۱۴۰۱ساعت: ۰۶:۰۷:۰۹ توسط:ادمين موضوع: نظرات (0)

جشنواره قالي فاخر فرصت مناسبي است براي ايجاد جرياني باهدف بازگشت جايگاه ارزنده فرش دستباف ايراني

جشنواره قالي فاخر فرصت مناسبي است براي ايجاد جرياني باهدف بازگشت جايگاه ارزنده فرش دستباف ايراني

خريدار قالي دستباف كرمان

جشنواره قالي فاخر فرصت مناسبي است براي ايجاد جرياني باهدف بازگشت جايگاه ارزنده فرش دستباف ايراني
در اين جلسه كه از كليه دستگاه هاي مرتبط حضور داشتند، با محوريت جشنواره قالي فاخر، مطالب مرتبط مورد بررسي قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومي مركز ملي فرش ايران، در ابتدا علي ميرجمالي"دبير اجرايي جشنواره " گزارشي از روند پيشرفت جشنواره و فعاليت هاي انجام شده ارايه كرد.

در ادامه: اميرحسين كميلي "رئيس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان و رئيس ستاد اجرايي جشنواره " ضمن تشكر از روند اجرايي و فعاليت هاي انجام شده، خبر از فراكسيون فرش دستباف در مجلس و حضور احتمالي وزير صمت در اصفهان را داد.

همچنين در ادامه اين نشست: رسول كوهستاني"مدير اداره كل گمرك استان اصفهان "ضمن بيان آمار صادارت فرش استان طي سال‌هاي اخير، خواستار بررسي جدي تر و كارشناسي موارد مرتبط با فرش با هدف رفع مشكلات صادرات شد و جلسه روساي سه قوه در خصوص مشكلات صادرات فرش را تنها راهكار اجرايي دانست.

گفتني است در ادامه اين نشست: ياسر حنيفي "معاون امور توليد مركز ملي فرش ايران و عضو شوراي سياست‌گذاري جشنواره" ضمن تشكر از برنامه‌ريزي حرفه‌اي و دقيق انجام شده در ستاد اجرايي اصفهان و اشاره به پشتيباني تمام اركان مربوط به فرش دستباف در استان افزود: هدف از برگزاري جشنواره را با هدف معرفي و انتخاب آثار برگزيده و فاخر فرش دستباف ايراني دانست و راهكارهاي حل مشكلات بسياري از موارد مطرح شده را از طريق بستر قانون گذاري و مجلس دانست.

سپس احسان شهير "مديركل دفتر هماهنگي امور اقتصادي استانداري اصفهان" نيز اين جشنواره را شروع يك حركت بزرگ دانست و تداوم و استمرار اجراي فعاليت هاي لازم را ضروري دانست.

روح اله ميرزااميري "مدير امور كميسيون‌هاي اتاق بازرگاني اصفهان و سرپرست دبير خانه شوراي گفتگو" بيان داشت: كه در اتاق بازرگاني به عنوان دبيرخانه دائمي جشنواره با هدف تداوم حركت‌هاي رو به رشد جشنواره قالي فاخر، برنامه استان براي سال‌هاي آينده جشنواره مورد بررسي قرار گرفت و در مراسم اختتاميه اين موضوع مطرح خواهد شد و ابعاد بين‌المللي آن نيز مورد بررسي قرار خواهد گرفت.

پس از آن جعفري "نماينده سازمان صدا و سيماي مركز اصفهان " نيز حمايت سازمان خود را از پوشش خبري و نمايش ابعاد مختلف اين جشنواره اعلام كرد.

عليرضا مساح "رئيس اداره گردشگري سازمان فرهنگي اجتماعي و ورزشي شهرداري اصفهان" نيز ضمن لزوم اطلاع رساني رويداد بويژه بخش نمايشگاهي آن به شهروندان، پيشنهادهايي در راستاي توسعه فعاليت هاي اجرايي جشنواره ارايه كرد.

سعيد عصاچي "رئيس انجمن توليدكنندگان و صادركنندگان فرش دستباف اصفهان و عضو ستاد اجرايي جشنواره" ضمن تشكر از اعتماد مركز ملي فرش ايران به اصفهان بابت اجراي اين رويداد ملي، و تشكر ويژه از سازمان صمت استان و اتاق بازرگاني اصفهان، پيرو خبر آقاي كميلي مبني بر احتمال حضور وزير صمت در اصفهان، خواستار برگزاري جلسه‌اي ويژه بررسي مشكلات فرش دستباف با ايشان را داشت.

علي شهبازي "مديرعامل شركت تعاوني فرش روستايي استان اصفهان" لزوم اثربخش بودن اين رويداد ملي را خروجي داشتن به نفع فرش دستباف دانست و خواستار مشاركت همه اركان و ساختار اجرايي استان شد.

در پايان اين نشست امير رضا نقش "معاون امور هماهنگي اقتصادي استانداري اصفهان" ضمن تشكر از فعاليت هاي دبيرخانه جشنواره، اين رويداد را فرصتي بزرگ براي ايجاد جرياني باهدف بازگشت جايگاه ارزنده فرش دستباف ايراني دانست و از كليه دستگاه هاي اجرايي مرتبط استان خواست تا با مشاركت و همكاري قوي، اين رويداد را به يك جشنواره بين المللي تبديل كنند.

 

 

 

 


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۷ تير ۱۴۰۱ساعت: ۰۳:۵۵:۵۳ توسط:ادمين موضوع: نظرات (0)

بهترين قيمت خريد فرش كناره ماشيني فانتزي

بهترين قيمت خريد فرش كناره ماشيني فانتزي


خريدار فرش ماشيني

فرارو


كناره فرش براي پوشاندن فضاهاي خالي خانه به ويژه راهروها و راه‌پله‌ها استفاده مي‌شود و در طرح و رنگ‌هاي مختلف وجود دارد. اين نوع فرش‌ها در دو نوع ماشيني و دستباف عرضه مي‌شوند كه قيمت كناره فرش‌ را متغيير مي‌كند. فرش كناره فانتزي يكي از انواع برتر كناره فرش است كه داراي رنگ‌هاي شاد و زيبا است و طرح‌هاي متنوعي در آن مورد استفاده قرار داده شده است.

به چه فرشي، كناره فرش مي‌گويند؟
فرش برشي يا كناره فرش نوعي فرش كشيده و بلند است كه طول آن معمولا چند برابر عرض آن است و كاربردهاي مختلفي مي‌تواند داشته باشد. به كناره فرش، فرش راهرويي نيز مي‌گويند به دليل اينكه معمولا در راهروها و راه‌پله‌ها از آن استفاده مي‌شود؛ ولي مي‌تواند كاربردهاي ديگري نيز داشته باشند. حتي مي‌توان از فرش كناره در اتاق خواب، ورودي خانه و آشپزخانه نيز استفاده كرد.

اين نوع فرش‌ها به دليل اينكه معمولا در راهروها واقع شده‌اند بيشتر كثيف مي‌شوند و نياز به شست و شوي بيشتري دارند پس بايد با بهترين نوع الياف تهيه شده باشند تا با گذشت زمان ماهيت خود را از دست ندهند. كناره ماشيني در طرح و رنگ فرش‌هاي بزرگ نيز توليد مي‌شود تا به صورت ست به فروش برسد. افراد زيادي از زيراندازهايي با جنس‌هاي مختلف مانند گليم، نمد و گبه و ... استفاده مي‌كنند كه درصورت هماهنگي به دكوراسيون مي‌تواند زيبايي خانه را چند برابر كند. فرش كناره فانتزي، مدرن و كلاسيك در طرح و رنگ باهم متفاوت هستند كه در ادامه برسي مي‌كنيم.

بهترين قيمت خريد فرش كناره ماشيني فانتزي

انواع برتر فرش كناره
طرح‌هاي مختلفي براي كناره فرش وجود دارد كه آن را به انواع مختلف كلاسيك، فرش كناره فانتزي، فرش كناره مدرن، شگي و تشريفاتي تقسيم مي‌كند كه در طرح، ابعاد و الياف متفاوت هستند. كناره فرش از نظر سايز به صورت 500 شانه، 700 شانه، 1000 شانه و 1200 شانه تقسيم مي‌شود و سايز آن بر روي قيمت كناره فرش تاثير مي‌گذارد و با بالا رفتن شانه فرش قيمت نيز افزايش مي‌يابد.

بهترين قيمت خريد فرش كناره ماشيني فانتزي

فرش كناره كلاسيك
طرح فرش كناره سنتي يا كلاسيك از گذشته وجود د اشته و شامل طرح‌هاي قديمي ايراني مي‌شود. كشور ايران در صنعت فرش‌بافي پيشينه طولاني دارد و طرح‌هاي مختلفي مانند طرح‌هاي شكاري، خشتي، گلداني، درختي، گل افشان، لچك ترنج و ... شامل طرح‌هاي كلاسيك و سنتي فرش و كناره فرش مي‌شوند. فرش كناره كلاسيك براي دكوراسيون‌هايي كه به سبك سنتي هستند بسيار مناسب است.

فرش كناره فانتزي
فرش كناره فانتزي مخالف با حسي است كه از طرح‌هاي كلاسيك دريافت مي‌كنيد و رنگ و حس مديرنيته در آن كاملا قابل تشخيص است. در فرش كناره فانتزي رنگ بندي بسيار شاد و خلاقانه است و از طرح‌هاي انتزاعي و هندسي در آن استفاده مي‌شود. براي دريافت اطلاعات بيشتر درمورد انواع كناره فرش مثل شگي و تشريفاتي مي‌توانيد به سايت تك فرش كه يكي از برترين و متنوع‌ترين كناره فرش‌ها را ارائه مي‌دهد مراجعه كنيد.

قيمت كناره فرش
قيمت كناره فرش مي‌تواند با تغيير متراژ، روش توليد، الياف، طرح و ... تغيير كند؛ اما قيمت كناره فرش نسبت به فرش پايين‌تر است و مي‌تواند گزينه بهتر و كم‌هزينه‌ترين نسبت به فرش باشد. ماشيني و دستباف بودن فرش بر روي قيمت آن اهميت بالايي دارد؛ معمولا قيمت كناره فرش ماشيني نسبت به دستباف پايين‌تر است.

فروشگاه تك فرش برترين فروشگاه آنلاين براي خريد كناره فرش مناسب براي دكوراسيون‌هاي مختلف است و در 24 ساعت شبانه روز خدمات مختلفي را مانند ثبت سفارش و پشتيباني ارائه مي‌دهد. فروشگاه آنلاين تك فرش انواع كناره فرش‌ها مانند كناره فرش فانتزي و دستباف، كناره فرش مدرن و كلاسيك و ... را بهترين قيمت‌ها و بالاترين كيفيت ارائه مي‌دهد تا زيبايي و آرامش بيشتري براي خانه شما ايجاد كند.

 

 

 

 


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ تير ۱۴۰۱ساعت: ۰۶:۴۵:۲۸ توسط:ادمين موضوع: نظرات (0)

كارآفريني كه معيشت ۱۰۰ خانوار را تامين مي‌كند

اشتغالزايي بانوي قزويني در سايه اراده؛
كارآفريني كه معيشت ۱۰۰ خانوار را تامين مي‌كند

خريدار تابلو فرش

مهوش حيدريان يكي از كارآفرينان استان قزوين است كه چند سالي است كه در حوزه بافت فرش، گليم و تابلو فرش فعاليت دارد.


كارآفريني كه معيشت ۱۰۰ خانوار را تامين مي‌كند
به گزارش خبرنگار اجتماعي صبح قزوين؛ زنان در كشورهاي در حال توسعه اميد بزرگي براي ارتقاي خانواده‌ها و رشد و توسعه كشورهاي خود هستند؛ موفقيت زنان كارآفرين در اين جوامع نه تنها موجب سود اقتصادي است بلكه منافع اجتماعي و فرهنگي هم در بر دارد.

فرش‌بافي، هنري ديرينه از ايرانيان است كه در استان‌هاي مختلف كشور همچنان رواج داشته و نقش مهمي در بازار كار، تمدن‌سازي و فرهنگ ايراني داشته است.

به سراغ يكي از كارآفرينان استان قزوين رفتيم كه چند سالي است در حوزه بافت فرش، گليم و تابلو فرش فعاليت دارد؛ اين بانوي هنرمند نه تنها براي خود بلكه براي 100 بانوي ديگر نيز اشتغالزايي كرده است.

مهوش حيدريان اصالتا كرمانشاهي و اهل شهرستان سنقر است.

وي اظهار كرد: شهرستان سنقر به مهد فرش و فرش آهنين معروف است چراكه اين هنر، ميان مردمان اين شهرستان رواج داشته و فرهنگسازي شده است.

اين بانوي كارآفرين افزود: فرش‌بافي در شهرستان سنقر تنها به مسائل مالي باز نمي‌گردد بلكه اينگونه فرهنگ سازي شده كه درنيمه دوم سال كه زنان، زمان بيشتري در منزل هستند، براي گذراندن دوران فراغت خود دارقالي به پا كنند.

در كنار دار قالي قد كشيدم

حيدريان با بيان اينكه در كنار دار قالي قد كشيدم، ابراز كرد: من هم مانند مابقي دختران اين شهرستان و خواهران بزرگترم كنار دست مادرم مي‌نشستم گرچه شايد مستقيماً به منظور يادگرفتن به دستان مادرم نگاه نمي‌كردم اما چون يك امر مرسوم در منزل بود از نزديك نظاره‌گر بودم.

اين بانوي كارآفرين اذعان كرد: در كرمانشاه مرسوم بود كه كارهاي چله‌كشي را آقايان انجام دهند به همين منظور پدرم كارهاي اوليه چله كشي را انجام و دارها را آماده مي‌كرد تا خانم‌هاي خانه كارهاي بافت را آغاز كنند.


نگاه كردن به دستان مادرم، مرا به فرش‌بافي علاقه‌مند كرد

حيدريان با بيان اينكه شغل اصلي مردم شهرستان سنقر باغداري و كشاورزي است، ابراز كرد: وجود، دار قالي در منزل و نگاه كردن به دستان مادرم، موجب علاقه من به فرش‌بافي شد گرچه در كارهاي هنري ديگر مانند خياطي نيز در حد رفع نياز ورود پيدا كردم.

وي اظهار كرد: سال ۸۱ با توجه به شرايط كاري همسرم؛ به شهرستان الوند استان قزوين نقل مكان كرديم؛ پس از چند سال زندگي در اين شهرستان، زميني در روستاي نصرت‌آباد خريداري كرديم تا بتوانيم سرپناهي براي خود بسازيم.

اين بانوي كارآفرين اضافه كرد: اوايل زندگي در نصرت‌آباد را به صورت موقت انتخاب كرده بوديم اما با توجه به اينكه منطقه‌اي روستايي و بدون امكانات بود با مشورت همسرم تصميم گرفتيم شرايطي را براي آموزش و سرگرمي كودكان فراهم كنيم.

حيدريان عنوان كرد: اوايل با پيشنهاد همسرم، آموزش قرآن به كودكان را آغاز كردم كه با استقبال خوبي همراه بود.

وي ادامه داد: از آنجايي كه پيشه مردمان اين روستا نيز كشاورزي و دامداري بود، زنان هم پا به پاي مردان خود روي زمين‌هاي كشاورزي كار مي‌كردند كه اين موضوع براي من خوشايند نبود و همين جرقه‌اي شد كه با مشورت همسرم يك كارگاه آموزشي قالي بافي و گليم بافي براي بانوان راه اندازي كنم.

حيدريان ابراز كرد: براي اين كار گوشه‌اي از منزل خود را به كارگاه آموزش فرش بافي اختصاص دادم و اطلاع‌رساني براي جذب متقاضي و آموزش را از پايگاه بسيج آغاز كردم.

وي ادامه داد: به تدريج تعداد متقاضيان افزايش يافت تا اينكه با رايزني و راهنمايي سازمان بسيج سازندگي و سپاه صاحب‌الامر (عج) توانستيم اولين شركت تعاوني بافندگي را در آن منطقه به ثبت برسانيم.

اين بانوي كارآفرين اذعان كرد: بعد از ثبت تعاوني به ۴۰ نفر از بافنده‌ها تسهيلات ارائه شد تا مواد اوليه مورد نياز بافندگي را خريداري و به طور مستقل براي كار خود را ادامه دهند.

حيدريان افزود: بر اساس تفاهم نامه سپاه صاحب‌الامر(عج) و فني و حرفه‌اي؛ بنده به عنوان مربي انتخاب شدم تا كارآموزان به راحتي و بدون مراجعه به شهر و پرداخت هزينه، مدرك قالي بافي خود را دريافت كنند.

تاكنون حدود 100 نفر مدرك قالي بافي دريافت كردند

حيدريان عنوان كرد: تاكنون حدود 100 نفر مدرك قالي‌بافي دريافت كردند و با همكاري ما مشغول به كار هستند و همچنان متقاضي براي آموزش وجود دارد.

وي اذعان كرد: قالي‌بافي علاوه بر اينكه يك هنر محسوب مي‌شود به عنوان صنعت و ميراث كهن ايرانيان نيز به شمار مي‌رود كه متاسفانه هنوز فرهنگ استفاده از اين صنعت در كشور و استان ما جا نيفتاده است.

اين بانوي كارآفرين با بيان اينكه بافندگي فرش تنها به منظور نياز مالي صورت نمي‌گيرد، گفت: برخي گمان مي‌كنند كه تنها افراد نيازمند و ساكن روستا بايد اين هنر را بياموزند در حاليكه اقشار مختلف مانند دانشجو، دبير و پرستار نيز جزو خانواده بافنده‌هاي ما هستند كه اين كار را از روي علاقه انجام مي‌دهند.


حيدريان با بيان اينكه ادامه داد: علاوه بر آموزش همواره در منزل يك تابلو فرش يا فرش براي بافتن دارم، اكنون در حال بافتن فرش 6 متري سالاري به عنوان يكي از بهترين و به روزترين فرش برند دنيا هستم.

وي عنوان كرد: از آنجايي كه در گذشته با شركت‌هاي سفارش فرش در كرمانشاه ارتباط داشتيم اكنون نيز از همانجا و تبريز ابزار اوليه نظير نخ و نقشه را تهيه كرده و سفارش مي‌پذيريم و به صورت تابلو فرش، قاليچه و فرش به آن‌ها عرضه مي‌كنيم.

اين بانوي كارآفرين افزود: متقاضيان آموزش فرش‌بافي اغلب ساكن روستاي نصرت‌آباد و روستاها و شهرهاي اطراف مانند الوند، شريف‌آباد، حسن‌آباد و كمال‌آباد هستند.

حيدريان اذعان كرد: آموزش كارآموزان به شكل خصوصي و در كارگاه ارائه مي‌شود؛ بعد از آن در صورت تمايل براي ارائه مدرك به مركز فني و حرفه‌اي معرفي مي‌شوند.

وي با بيان اينكه وسعت كارگاه قالي بافي ما 55 متر است، اذعان كرد: اغلب بافنده‌ها بعد از فراگرفتن آموزش‌هاي لازم در منزل، به كار خود ادامه مي‌دهند اما بنا داريم تا چند ماه آينده در زمينه جذب بافنده روزمزدي نيز ورود كنيم.

اين بانوي كارآفرين در خصوص وضعيت كسب و كار بافنده‌ها بيان كرد: قبل از ثبت تعاوني، سفارشات بيشتري از تبريز و كرمانشاه مي‌پذيرفتيم اما اكنون چون بافنده‌ها به صورت شخصي براي خود كار مي‌كنند، ميزان سفارش‌ها كاهش يافته است.


حيدريان خاطرنشان كرد: آذرماه سال 1400 توانستيم تعاوني بافندگي را ثبت كنيم اما تاكنون موفق به دريافت مجوز كارگاه نشديم.

وي افزود: متاسفانه برخي اداره‌جات در بحث مجوز با ما همكاري لازم را ندارند و طي اين مدت، تنها ارگان‌هايي كه بعد از اداره كار و رفاه و اجتماعي از ما حمايت داشته بسيج سازندگي، سپاه و صنايع دستي بود.

ارگان‌هاي متولي براي فرش دستبافت اهميتي قائل نيستند

اين بانوي كارآفرين ابراز كرد: شايد يكي از دلايل سردرگمي ما براي اخذ مجوز؛ صنعتي بودن استان قزوين باشد چون آنطور كه بايد روي صنعت فرش و گليم كار نشده بنابراين ارگان‌هاي متولي براي فرش دستبافت اهميتي قائل نيستند.

حيدريان عنوان كرد: اكنون با همكاري صنايع دستي توانستم مجوز آموزش كارگاهي انفرادي دريافت كنم و با توجه به قوانين دست و پاگيري كه وجود دارد، ديگر تمايلي به دريافت مجوز كارگاه آموزش گروهي فرش بافي ندارم.

وي با بيان اينكه هدف ما تنها اخذ مجوز نيست، اذعان كرد: در شرايط كنوني جامعه كه وضعيت اقتصادي چندان مطلوب نبوده و تورم و گراني، معيشت خانواده‌ها را با چالش‌هايي روبرو كرده، در نظر داريم كه تعدادي خانم سرپرست خانوار، بدسرپرست و بي بضاعت همكاري را توانمند و به درآمد پايدار برسانيم بنابراين نمي‌توانيم منتظر اخذ مجوز قالي‌بافي باشيم و با همان گليم و جاجيم كار را پيش مي‌بريم.

كسادي بازار گليم به دليل شناخته نبودن اين صنعت

اين بانوي كارآفرين با اشاره به اينكه با مشكل بازار فروش گليم در استان قزوين همراه هستيم، تصريح كرد: ما توليدات را به كردستان، كرمانشاه و بيجار ارسال مي‌كنيم چون در استان قزوين هنوز استفاده از اين كالا فرهنگ‌سازي نشده و آن را به عنوان كالاي زينتي مي‌شناسند.

حيدريان در پايان گفت: از ميراث فرهنگي، بسيج سازندگي و صنايع كمال قدرداني را داريم كه با بازديد هاي دوره‌اي موجب ايجاد انگيزه و دلگرمي در بافندها و كارآموزان مي‌شوند.

 

 

 


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۳ تير ۱۴۰۱ساعت: ۱۰:۲۶:۱۸ توسط:ادمين موضوع: نظرات (0)

قيمت شستن فرش ۱۲ متري + نحوه محاسبه

قيمت شستن فرش ۱۲ متري + نحوه محاسبه

خريدار فرش

گسترش نيوز

هرچند در سال‌هاي گذشته افراد كمتري از خدمات شركت‌هاي قالي شويي براي شستن فرش‌ها، مبلمان، موكت و... استفاده مي‌كردند اما مشغله‌هاي كاري زياد، محدوديت فضا، كمبود منابع آب و هزينه‌بر بودن روش‌هاي سنتي شستشوي فرش‌ها باعث شده است كه امروزه افراد از خدمات اين شركت‌ها استفاده بيشتري بكنند. با توجه به آنكه قاليشويي يك كسب‌وكار سودآور و پربازده است شركت‌هاي متعددي در اين زمينه فعاليت داشته و به مشتريان خود خدمات‌رساني مي‌كنند اما قيمت خدمات اين شركت‌ها مي‌تواند مهم‌ترين دغدغه و چالش افراد براي انتخاب آنها باشد.


قاليشويي

خبر روز اخبار بورس قيمت دلار امروز
قيمت شستن فرش ۱۲ متري + نحوه محاسبه
اما واگرهاي صدور كارت بازرگاني براي صادركنندگان فرش
تشديد نگراني‌ها از اقدامات خودسرانه مركز ملي فرش
خوشبختانه هرساله اتحاديه قاليشويان قيمت‌هاي مشخصي براي خدمات مختلف مصوب مي‌كند و تمامي شركت‌هاي قاليشويي موظف هستند بر اساس اين قيمت‌ها خدمات‌رساني نمايند. در ادامه مطلب به بررسي قيمت شستن فرش ۱۲ متري و نحوه محاسبه آن پرداخته خواهد شد.

قيمت شستن فرش ۱۲ متري
همان‌طور كه گفته شد اتحاديه قاليشويان براي كنترل دقيق‌تر و همچنين توجه به رضايت مشتريان هر ساله نرخ مصوبي براي شستن انواع فرش، موكت، مبلمان و... تعين مي‌كند. اين قيمت‌ها مي‌توانند متأثر از شرايط اقتصادي جامعه و همچنين نرخ مواد شوينده، هزينه‌هاي حمل‌ونقل، نرخ تجهيزات، نرخ تورم و... باشند. تمامي شركت‌هاي قاليشويي در سراسر كشور موظف هستند در قبال خدماتي كه به مشتريان خود ارائه مي‌كنند بر اساس نرخ مصوب اتحاديه هزينه دريافت كنند.

به صوت كلي نرخ مصوبي كه اتحاديه قاليشويان براي شركت‌هاي قاليشويي تهران در سال ۱۴۰۱ به تصويب رسانده به شرح جدول تنظيمي زير خواهد بود كه در مقايسه با سال گذشته ۴۰ درصد افزايش داشته است.

به صوت كلي نرخ مصوبي كه اتحاديه قاليشويان براي شركت‌هاي قاليشويي تهران در سال ۱۴۰۱ به تصويب رسانده به شرح جدول تنظيمي زير خواهد بود كه در مقايسه با سال گذشته ۴۰ درصد افزايش داشته است.

 

رديف

نوع خدمات

قيمت خدمات

نرخ معمولي

نرخ مصوب درجه‌يك

۱

شستشوي انواع موكت‌ها (هر يك مترمربع)

۴۱۰۰ تومان

۶۲۰۰ تومان

۲

شستشوي موكت پرزدار و گل برجسته (هر مترمربع)

۶۶۰۰ تومان

۸۶۰۰ تومان

۳

شستشوي انواع فرش ماشيني معمولي (هر مترمربع)

۱۰۶۰۰ تومان

۱۶۵۰۰ تومان

۴

شستشوي انواع فرش ماشيني مدرن و گل‌ابريشم (هر مترمربع)

۲۲۵۰۰ تومان

۵

شستشوي انواع فرش دستباف معمولي (هر مترمربع)

۱۵۲۰۰ تومان

۲۸۳۰۰ تومان

۶

شستشوي انواع فرش دستباف اعلا (هر مترمربع)

۱۹۰۰۰ تومان

۳۹۶۰۰ تومان

۷

شستشوي انواع فرش گل‌ابريشم (هر مترمربع)

۷۴۶۰۰ تومان

۸

كرايه رفت‌وبرگشت در سراسر تهران براي هرچند تخته فرش

۳۵۰۰۰ تومان

۹

دستمزد شستن فرش‌هاي كهنه و عتيقه و تمام ابريشم تبريز و اصفهان صادراتي و خدماتي همچون رنگ‌برداري، لكه‌برداري و ساير عمليات تعمير و ترميم فرش و موكت

بر اساس توافق طرفين قرارداد

۱۰

هزينه بسته‌بندي و كاور هر مترمربع در صورت درخواست مشتريان

۳۵۰۰ تومان

۱۱

هزينه اياب و ذهاب تا سقف ۴۰ مترمربع براي هر مترمربع

۲۰۰۰ تومان

۱۲

هزينه خدمات نانو بر اساس درخواست مشتري

توافقي

۱۳

هزينه خدمات در محل مانند خشكشويي و...

توافقي


با توجه به جدول مي‌توان قيمت شستن فرش ۱۲ متري اعم از انواع فرش‌هاي ماشيني، دستبافت، معمولي، گل برجسته و... را محاسبه كرد.

عوامل مؤثر در قيمت شستن فرش ۱۲ متري
اگرچه اتحاديه قاليشويان بر اساس جدول ذكر شده اقدام به انتشار نرخ قاليشويي در سال ۱۴۰۱ كرده است اما در حقيقت هزينه‌ها و قيمت قاليشويي مي‌تواند تحت تأثير فاكتورهاي متعددي باشد و ممكن است كه قيمت‌هايي كه شركت‌هاي قاليشويي از مشتريان خود دريافت مي‌كنند با نرخ مصوب اتحاديه متفاوت باشد

نوع و جنس فرش‌ها
فرش‌ها امروزه در انواع مختلفي همچون فرش‌هاي ماشيني و دستبافت توليد مي‌شوند و هر كدام از آنها مي‌توانند از الياف و مواد مختلفي بافته شوند. هر كدام از اين مواد مي‌توانند واكنش و مقاومت متفاوت در برابر روش‌هاي شستشو و مواد شوينده داشته باشند و براي شستن هر كدام از انواع فرش‌ها لازم است كه از مواد و روش‌هاي مختلفي استفاده شود به همين دليل نوع و جنس فرش مي‌تواند در تعيين قيمت قاليشويي مؤثر باشد.

فرش

ابعاد و اندازه فرش‌
همان‌طور كه در جدول مشخص شده است هزينه‌هاي قاليشويي بر اساس متر مربع در فرش‌ها محاسبه مي‌شود بنابراين ابعاد فرش مي‌تواند فاكتور بسيار مهمي در محاسبه نهايي قيمت باشد و هرچقدر كه مساحت فرش بيشتر باشد شستشوي آن مي‌تواند هزينه بيشتري داشته باشد.

روش شستشوي فرش
نحوه شستشوي فرش نيز از جمله مهم‌ترين فاكتورهايي است كه مي‌تواند در محاسبه نهايي قيمت شستشوي فرش نقش ويژه‌اي داشته باشد. در شركت‌هاي قاليشويي از روش‌هاي متعددي براي شستن انواع فرش‌ها استفاده مي‌شود. ممكن است تعدادي از فرش‌ها به روش سنتي شسته شوند، تعدادي از فرش‌ها با استفاده از روش‌هاي مدرن و توسط تجهيزات و دستگاه‌هاي مدرن شسته مي‌شود و در نهايت تعدادي از فرش‌ها نيز ممكن است به درخواست مشتريان با روش اعلاشويي شسته شود و هر كدام از اين روش‌ها مي‌توانند قيمت‌هاي متفاوتي داشته باشند.

نوع مواد شوينده
نوع مواد شوينده نيز مي‌تواند تأثير ويژه‌اي بر روي قيمت شستن فرش ۱۲ متري، شستشوي موكت و ساير لوازم خانگي داشته باشد. شركت‌هاي قاليشويي براي هر كدام از انواع فرش‌ها مي‌توانند از مواد شوينده مختلفي استفاده كنند. به عنوان مثال استفاده از شوينده‌هاي نانو و روش نانوشويي مي‌تواند هزينه‌هاي بيشتري در مقايسه با شوينده‌هاي معمولي داشته باشد.

نحوه حمل‌ونقل و بسته‌بندي
از ديگر فاكتورهايي كه مي‌توانند در تعيين قيمت شستن فرش ۱۲ متري مؤثر باشند مي‌توان به نحوه حمل‌ونقل و همچنين شكل بسته‌بندي آن اشاره كرد. هر كدام از شركت‌هاي قاليشويي مي‌توانند با استفاده از ماشين‌هاي مختلف فرش‌ها را جابجا كنند و به اشكال مختلفي آنها را بسته‌بندي نمايد كه در نهايت مي‌تواند در قيمت نهايي خدمات مؤثر باشد.

دستگاه

نياز يا عدم نياز به تعمير و ترميم
فرش‌ها ممكن است در اثر استفاده نادرست و نحوه نگهداري اشتباه دچار آسيب و خسارت‌هاي متعددي شده باشند و به تعمير و ترميم نياز داشته باشند. ميزان آسيب‌ديدگي، نحوه ترمم و مواد مورد استفاده براي آن و... مي‌توانند در محاسبه قيمت نهايي شستشوي فرش مؤثر باشند.

شهر و استان، موقعيت جغرافيايي شركت‌هاي قاليشويي، تجهيزات و دستگاه‌هاي شركت و... از ديگر فاكتورهايي هستند كه مي‌توانند در محاسبه قيمت شستن فرش ۱۲ متري و انواع فرش‌هاي ديگر مؤثر باشند
جمع‌بندي نهايي

فرش‌ها به عنوان يكي از اصلي‌ترين اركان دكوراسيون منازل شناخته مي‌شوند و بعد از مدتي نياز به شستشو پيدا مي‌كنند. برخلاف گذشته امروزه مردم از روش‌هاي مدرن و با استفاده از خدمات شركت‌هاي قاليشويي اقدام به شستن فرش‌ها مي‌كنند. هرچند كه اتحاديه قاليشويان هرساله قيمت‌هاي جديد و مصوب خود را به شركت‌هاي قاليشويي ابلاغ مي‌كند اما قيمت شستن فرش ۱۲ متري و انواع لوازم ديگر مي‌تواند تحت تأثير فاكتورهاي مختلفي همچون نوع فرش، اندازه فرش، مواد شوينده، روش شستشو و... قرار بگيرد.

 

 

 


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۱ تير ۱۴۰۱ساعت: ۰۴:۰۶:۱۸ توسط:ادمين موضوع: نظرات (0)

رج نااميدي بر فرش كرمان| گره مشكلات كورتر شد

رج نااميدي بر فرش كرمان| گره مشكلات كورتر شد

 

خريدار فرش در تهران


كرمان- قاليبافي كه روزگاري جزو مهمترين مشاغل كرمان به شمار مي رفت حالا به دليل بي توجهي مسئولان و مشكلات ادامه دار در لبه پرتگاه قرار گرفته و بيم آن مي رود كه اين ظرفيت اقتصادي و هنر ديرينه نابود شود.

بازار؛ گروه استان ها: قالي بافي در كرمان ريشه در تاريخ دارد و فرش دستباف اين ديار داراي شهرتي جهاني است و كيفيت آن به اندازه اي بالاست كه مي گويند هر چه بيشتر پا بخورد، مرغوب تر مي شود و براي افرادي كه با بالا رفتن سنشان خوش رنگ و روتر مي شوند، به كار مي برند كه «فلان شخص مانند قالي كرمان است».

اما متاسفانه اين ظرفيت اقتصادي و فرهنگي بسيار ارزشمند كه روزگاري بخش عظيمي از اشتغال استان كرمان را به خود اختصاص داده بود سال هاست كه با بي توجهي و بي مهري مسئولان و متوليان امر ضربه اي جدي خورده است.

نبود حمايت دولت از قاليبافان، وضعيت نامناسب بيمه، دستمزدهاي اندك، گراني مواد اوليه و... باعث شده است كه جوانان ديگر رغبتي به اين فعاليت در اين حرفه نداشته باشند. گواه اين مساله صحبت هاي رئيس اتحاديه فرش دستباف و صنايع دستي استان كرمان است كه اعلام كرده شمار قاليبافان كرماني كه در سال ۹۵، ۲۰۰ هزار نفر بوده در حال حاضر به كمتر از ۵۰ هزار نفر رسيده است و تاسف بار تر اينكه اكثر اين افراد بالاي ۶۰ سال سن داشته و جوانان كمتر در اين زمينه حضور دارند كه اين مساله زنگ خطري جدي براي نابودي هنر و حرفه قاليبافي كرمان به شمار مي رود.

بديهي‌ست وقتي فعالان اين صنف بدانند كه معيشت آنها از اين طريق تامين نمي شود عطاي قاليبافي را به لقاي آن مي بخشند و فرش دستباف كرمان كه روزگاري در اوج شهرت بود به قعر فراموشي فرو مي رود.

مشكل اصلي قاليبافان مساله «بيمه» است؛ از سال ۹۴ براي شركت فرش، قالي مي بافم اما هنوز بيمه نيستم اين در حاليست كه در تمام اين سال ها همه مسئولان فقط وعده حل مشكل بيمه را مي دهند اما در عمل مشكلي حل نمي شود

«بيمه» مهم ترين مشكل قاليبافان
مريم از قاليبافان كرماني در گفتگو با خبرنگار بازار اظهار كرد: مشكل اصلي قاليبافان مساله «بيمه» است؛ از سال ۹۴ براي شركت فرش، قالي مي بافم اما هنوز بيمه نيستم اين در حاليست كه در تمام اين سال ها همه مسئولان فقط وعده حل مشكل بيمه را مي دهند اما در عمل مشكلي حل نمي شود.

وي با گلايه از دستمزدهاي اندك افزود: كار ما سخت است و هر روز بايد از ساعت ۷ صبح تا ۷ شب پشت دار قالي كار مي كنيم. ما اگر قالي ببافيم پول داريم و اگر نبافيم جيبمان خالي مي ماند.

اين هنرمند كرماني ادامه داد: اگر يك قالي را تمام كنيم، ممكن است براي قالي بعدي مبلغي به ما بدهند و اگر اگر يك قالي سه سال هم روي دار باشد همان قالي با همان مزد باقي مي ماند.

زهرا از ديگر قاليبافان كرماني با گلايه از مشكلات ادامه دار و حل نشدني قاليبافان اظهار كرد: ادامه اين شغل با وجود مشكلات امكان پذير نيست و مسئولان هم حمايتي از ما نمي كنند.

وي با اشاره به مشكلات بيمه اي اين قشر افزود: من بيمه آزاد هستم و با وجود گران شدن شديد بيمه ها، هزينه اي از سوي كارفرما به ما براي بيمه پرداخت نمي شود و بايد از جيب خودمان هزينه كنيم.

ماشالله رستمي از قاليبافان راور هم با اشاره به گراني مواد اوليه قاليبافي به بازار گفت: ما قاليبافان مشكلات زيادي داريم، ريس بسيار گران شده و به عنوان مثال ۱۰ ميليون ريس براي بافت يك قالي ۳۵ ميليون توماني نياز است.

وي با انتقاد از فعاليت دلالان افزود: ما در روستاها پول لازم براي تامين نخ را نداريم و مجبوريم قالي را به دلالان پيش فروش كنيم.

به دليل بدهكاري دولت به سازمان تامين اجتماعي از سال ۹۵ هيچ نوع بيمه جديد را اين سازمان نپذيرفته و در كنار آن بيمه افراد ديگر را كه مثلا به دليل بيماري سه ماه فعاليت نداشته اند را قطع كرده است

دردسر بيمه اي قاليبافان به دليل بدهي دولت به تامين اجتماعي
رئيس اتحاديه فرش دستباف و صنايع دستي استان كرمان در گفتگو با خبرنگار بازار اظهار كرد: مشكل بيمه درد دل ما هم است كه البته متولي آن سازمان تامين اجتماعي است.

محسن اشرف با اشاره به اينكه ۹۰ درصد هزينه بيمه قاليبافي را دولت به سازمان تامين اجتماعي پرداخت مي كند، گفت: به دليل بدهكاري دولت به سازمان تامين اجتماعي از سال ۹۵ هيچ نوع بيمه جديد را اين سازمان نپذيرفته و در كنار آن بيمه افراد ديگر را كه مثلا به دليل بيماري سه ماه فعاليت نداشته اند را قطع كرده است.

وي ادامه داد: با پي گيري هايي كه از طريق مركز ملي فرش ايران انجام داده ايم يك نوع بيمه جديد به نام «بيمه عشايري و روستايي» براي قاليبافان در نظر گرفته شده است كه مخصوص كشاورزان و روستاييان است.

اشرف با اشاره به حق بيمه پايين اين نوع بيمه افزود: بيمه عشايري و روستايي فقط خدمات بازنشستگي دارد و دفترچه درماني به بيمه شدگان نمي دهد به همين دليل هم مورد استقبال قاليبافان قرار نگرفته است.

رئيس اتحاديه فرش دستباف و صنايع دستي استان كرمان اظهار كرد: در تلاشيم كه سازمان تامين اجتماعي بيمه قاليبافان را مجدد فعال كند.

قاليبافان در انتظار مشكل گشايي مجلس و تامين اجتماعي
وي يادآور شد: اتحاديه فرش دستباف و صنايع دستي استان كرمان، صنفي بوده و وظيفه اصلي ما صدور پروانه كسب براي كارگاه هاي توليدي و فروشگاه هاي فرش و صنايع دستي است.

رئيس اتحاديه فرش دستباف و صنايع دستي استان كرمان گفت: با تلاش هايي كه انجام شده امسال براي سومين سال، قاليبافان را براي بيمه تكميلي معرفي كرده ايم؛ بر اين اساس حتي افراد داراي كارت قاليبافي خانگي (كه مغازه ندارند) هم مي توانند از مزاياي بيمه تكميلي استفاده كنند. البته بيمه تكميلي هم ماهانه بيش از ۱۵۰ هزار تومان هزينه دارد كه از عهده قاليبافان خارج است.

اشرف گفت: براساس صحبت هاي رئيس مركز ملي فرش ايران در بودجه ۱۴۰۱ يك مبلغي براي اين منظور در نظر گرفته اند كه براي همان «بيمه روستايي و عشايري» است.

وي همكاري سازمان تامين اجتماعي و مصوبه مجلس در زمينه بيمه قاليبافان راهگشا دانست و افزود: اتحاديه فرش دستباف و صنايع دستي استان كرمان به عنوان يك بخش خصوصي فعاليت مي كند و متولي صدور كارت شناسايي براي قاليبافان است.

رج نااميدي بر فرش كرمان| گره مشكلات كورتر شد

مشكلات، قاليبافي را در لبه پرتگاه قرار داد
رئيس اتحاديه فرش دستباف و صنايع دستي استان كرمان ادامه داد: در سال ۹۵ بيشتر از ۲۰۰ هزار نفر بافنده در استان كرمان حضور داشت اما امروز اين آمار به كمتر از ۵۰ هزار نفر (يك چهارم) رسيده است.

كل صادرات فرش دست باف در جهان در سال ۹۰ يك ميليارد و ۵۰۰ ميليون دلار بوده كه نصف آن (۷۵۰ ميليون دلار) مربوط به ايران و ۱۷۰ ميليون دلار مربوط به استان كرمان بوده است كه اين رقم براي استان در سال ۹۹ به ۲ ميليون دلار كاهش يافته كه آن هم به صورت چمداني بوده است

وي با بيان اينكه قاليبافي كاري دشوار است و فرد بايد از صبح تا شب در يك محيط بسته، پشت دار قالي مشغول به كار باشد، افزود: ركود اقتصادي و تحريم ها باعث افزايش قيمت فرش شده اما دستمزد قاليبافان به همان نسبت افزايش نيافته است و اين باعث از بين رفتن انگيزه قالي بافي بين افراد شده است.

اشرف بيان كرد: حدود ۹۵ درصد قاليبافاني كه براي آنها كارت صادر كرده ايم بالاي ۶۰ سال سن دارند و جوانان به سمت اين حرفه نمي آيند.

كاهش شديد صادرات فرش دستباف
وي از دولت خواست كه مشكلات قاليبافان را رفع كند و افزود: كل صادرات فرش دست باف در جهان در سال ۹۰ يك ميليارد و ۵۰۰ ميليون دلار بوده كه نصف آن (۷۵۰ ميليون دلار) مربوط به ايران و ۱۷۰ ميليون دلار مربوط به استان كرمان بوده است كه اين رقم براي استان در سال ۹۹ به ۲ ميليون دلار كاهش يافته كه آن هم به صورت چمداني بوده است.

اشرف با اشاره به هزينه هاي بالاي بيمه و حمل و نقل فرش براي صادركنندگان افزود: با توجه به بحث تحريم ها برخي صادركنندگان فرش كه عضو اتحاديه ما هستند راه هايي را از طريق زميني، دريايي و... پيدا كرده و فرش را به كشورهاي اروپايي صادر كرده اند.

رئيس اتحاديه فرش دستباف و صنايع دستي استان كرمان تاكيد كرد: مشكلات قاليبافان در سطح كلان بوده و رفع آنها نياز به مصوبه مجلس و همكاري تامين اجتماعي دارد.

تسهيلات بانكي فقط براي توليد فرش است
وي در خصوص تسهيلات بانكي براي قاليبافان گفت: قاليبافان افراد مشخصي بوده و داراي كارت شناسايي هستند؛ روند كار به اين شكل است كه افراد متقاضي دريافت تسهيلات به اداره فرش معرفي مي شوند كه بعد از معرفي به بانك از طرف بانك رفاه يا صندوق كارآفريني اميد از آنها پيش فاكتور خريد مواد اوليه و لوازم مورد نياز قاليبافي را مي خواهند. در نهايت هم بانك وام را در وجه فروشنده پرداخت مي كند و تسهيلات به صورت مستقيم در اختيار قاليباف قرار نمي گيرد.

اشرف با انتقاد از اين شيوه پرداخت تسهيلات و نادرست خواندن آن گفت: همه قاليبافان كه اكثرا خانگي و خويش فرما هستند، مي گيوند كه ما دار و نخ قالي داريم و براي ساير نيازهاي زندگيمان تقاضاي دريافت وام مي كنيم اين در حاليست كه اداره فرش يا بانك مي گويد وام را فقط براي توليد فرش پرداخت مي كند.

وي با بيان اينكه اگر قاليبافان تسهيلاتي دريافت كنند حتما با كار و تلاش آن را به بانك باز برمي گردانند، گفت: اين گونه پرداخت تسهيلات اشتباه است و بايد توجه داشت كه تمامي اين عوامل باعث از بين رفتن انگيزه قاليبافان شده است.

رئيس اتحاديه فرش دستباف و صنايع دستي استان كرمان در زمينه مشكل تامين نخ و فعاليت دلالان اظهار كرد: قاليبافان بنيه مالي خوبي ندارند و با اين وضعيت بايد هزينه مواد اوليه قالي را پرداخت كنند.

وي ادامه داد: اين افراد مجبورند ابتدا قالي بافته شده را در بازار بفروشند تا بتوانند بافت قالي بعدي را شروع كنند كه اين روند هم ممكن است ۶ ماه تا يك سال طول بكشد. بر اين اساس قاليبافان در همان حين بافت قالي، آن را پيش فروش مي كنند تا با پولش بتوانند براي قالي بعدي پس انداز داشته باشند. متاسفانه دلالاني هستند كه در روستاهاي شهرهاي كوچك مانند چترود، جوپار كه اين كار را انجام مي دهند و فرش دستباف را مي خرند.

اشرف بيان كرد: اگر وامي كه پيشتر گفته شد، به قاليبافان پرداخت شود مي تواند اين مشكل را حل كند. ما با مركز ملي فرش هم مكاتبه كرده ايم و آنها مي گويند كه به بانك بودجه داده يم اما بانك ها طبق دستورالعمل هايي كه دارند مي گويند كه وام را براساس خريد ابزار كار و ارائه پيش فاكتور پرداخت مي كنند و باز همان چرخه تكرار مي شود.

رئيس اتحاديه فرش دستباف و صنايع دستي استان كرمان يادآور شد: ما يك اتحاديه خصوصي هستيم و بودجه بنيه اي براي پرداخت تسهيلات نداريم و مانند ساير اتحاديه ها پروانه كسب براي مغازه ها صادر مي كنيم. در قانون نظام صنفي وظيفه صدور كارت قالي بافي براي افرادي كه در خانه كار مي كنند و مغازه ندارند بر عهده اين اتحاديه است.

وي خواستار حمايت متوليان حوزه قالي از اين حرفه و هنر اصيل شد و افزود: فرش دستباف ايراني به ويژه قالي كرمان هنوز هم در كاخ هاي پادشاهان و رئيس جمهوران و موزه هاي كشورهاي ديگر وجود دارد.

فعاليت توليدكنندگان كرماني در استان هاي ديگر!
اشرف با اشاره به اينكه فرش كرماني زماني حرف اول را مي زد اما متاسفانه به دليل اينكه هم تراز با هزينه فرش، دستمزدها بالا نرفته است انگيزه بافت قالي پايين آمده است، افزود: برخي توليدكنندگان در كرمان قالي هايشان را به يزد و شاهرود مي فرستند چرا كه دستمزدها در آنجا پايين تر بوده و حتي ممكن است از كارگر تبعه خارجي استفاده كنند.

وي در خصوص دستمزدهاي قاليبافان گفت: فرش هاي خوبي كه در كرمان، راور و زرند با رج شمار بالا و طرح هاي بسيار ارزشمند بافته مي شود كه قابليت صادرات هم دارند، دستمزد خوبي دارند.

رئيس اتحاديه فرش دستباف و صنايع دستي استان كرمان ادامه داد: در شهرهاي كوچك و روستاها كه قاليبافان خودشان انتخاب مي كنند كه چه فرشي ببافند، فرش ها رج شمار پايين داشته و طرح هايي را مي بافند كه از ذائقه خريدار و بازار خارج شده اند در نتيجه مجبورند هر قيمت كه به آنها پيشنهاد مي شود را بپذيرند.

 

 

 

 

وي گفت: اگر اين افراد به اتحاديه مراجعه كنند آنها را راهنمايي مي كنيم كه چه نقش هايي پرطرفدار است و فرش با رج شمار بالاتر توليد كنند و در نتيجه كار آنها هم رواج پيدا مي كند.

متاسفانه مشكلات قاليبافان سال هاي سال است كه ادامه دارد و با وجود انعكاس مكرر گلايه مندي هاي اين قشر، اما اين مشكلات همچنان پا برجاست و گره اي كور بر معيشت قاليبفان هنرمند كرمان زده است.

اين افراد عمر و جواني خود را پشت دارهاي قالي سپري مي كنند و با كمترين امكانات در كارگاه هاي قاليبافي براي زنده ماندن نام پر افتخار قالي دست باف كرمان كه داراي شهرت جهاني است، تلاش مي كنند. مسئولان بايد تا ديرتر از اين نشده، با حمايت ويژه از فعالان اين حوزه مانع از نابودي اين حرفه، هنر اصيل و ظرفيت اقتصادي ارزشمند شوند.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۵ تير ۱۴۰۱ساعت: ۰۵:۵۷:۳۰ توسط:ادمين موضوع: نظرات (0)

تاثير خريد شيشه رنگي و آينه دكوراتيو بر فضاي خانه

تاثير خريد شيشه رنگي و آينه دكوراتيو بر فضاي خانه

 آينه دكوراتيو

با مردم


در زمان خريد شيشه رنگي جديد اينقدر انواع مختلف و نوع هاي مختلفي را مي توان ديد كه امكان دارد براي انتخاب خود با مشكلاتي مواجه شويد.

در حال حاضر مي توان گفت كه شيشه‌ رنگي تاثير بسزايي در عرصه دكوراسيون داخلي دارند. شيشه‌هاي رنگي در انواع مختلفي از نظر رنگ‌ بندي، طرح، ضخامت و غيره دارند كه با توجه به كاربرد، موارد استفاده مختلفي نيز دارند. به طور كلي شيشه رنگي را مي توان در سه دسته اصلي شيشه رنگي براق (لاكوبل)، شيشه رنگي مات (متلوكس) و شيشه رنگي متاليك (متلاك) تقسيم كرد. در گذشته انواع شيشه هاي رنگي جهت تزيين اماكن تاريخي و مراكز ديگر كاربردي بودند . شيشه رنگي از نوع شيشه هاي مقاوم محسوب مي شود، كه جهت جلوه بيشتر و زيبايي شيشه هاي سكوريت و لمينت، آن ها را به شكل رنگي در مي آورند. اين نوع شيشه ها به علت زيبايي و ميزان گسترده اي از رنگ ها كه در آن استفاده شده است، به عنوان شيشه دكوراتيو و تزييني در ساختمان ها كاربرد دارد. به طور كلي شيشه ها داراي ماده معدني بنام سيليس مي باشند، هرچه ميزان سيليس در اين نوع شيشه ها بيشتر باشد مقاومت آن نيز فزايش مي يابد. شيشه رنگي با اضافه كردن نمك هاي فلزي رنگي به شيشه در فرآيند ساخت آن به وجود مي آيد. امروزه در كنار شيشه رنگي ها استفاده از هنر آينه كاري و آينه دكوراتيو نيز افزايش يافته است.

 

انواع شيشه رنگي
در زمان خريد شيشه رنگي جديد اينقدر انواع مختلف و نوع هاي مختلفي را مي توان ديد كه امكان دارد براي انتخاب خود با مشكلاتي مواجه شويد .به طور كلي انواع شيشه هاي رنگي عبارت اند از :

شيشه هاي رنگي مات
شيشه هاي رنگي هوشمند
شيشه هاي رنگي كلاسيك
شيشه هاي رنگي دكوراتيو
آينه كاري روشي نو براي جذابيت محيط
هنر آينه كاري در معماري ايراني قدمتي بالايي برخوردار مي باشد كه مي توان به دوره ساسانيان اشاره داشت. از قديمي ترين هنرآينه كاري مي توان به بناي چهلستون اصفهان اشاره كرد.به اين صورت هنر آينه كاري در دسته هنرهاي سنتي ايران قرار مي گيرد كه به مروز با وارد شدن آينه دكوراتيو و آينه كريستال به دكور هاي مدرن نيز اضافه شد. امروزه در تزئين دكوراسيون داخلي كاربرد بالايي دارد به گونه اي كه در هر خانه اضافه مي شود و به آن جلوه خاصي مي بخشد.

امروزه در هنر آينه كاري ،آينه دكوراتيو در انواع واندازه هاي ختلفي توليد مي شود.اين آينه ها از نظر رنگ نيز تنوع بالايي دارند كه از رنگ هاي آن مي توان به طلايي، برنز، مسي، آبي، ساده معمولي و آينه كريستال اشاره كرد.به طور معمول اين آينه ها مناسب دكوراسيون داخلي فروشگاه ها، لابي ها، دكور اتاق ها و … مي باشند و در ضخامت هاي ۴ و ۶ ملي متر توليد و اجرا مي گردند.

 

تاثير آينه دكوراتيو بر فضاي خانه
در هر دوره اي طراحي دكوراسيون خانه طرفداران خاصي براي خود دارد .به طور معمول در طراحي از ابزار هاي مختلفي  استفاده مي شود.در حال حاضر مي توان آينه دكوراتيو را به عنوان يكي از رايج ترين محصولات دكوري به شمار آورد كه روي فضاي خانه تاثيرات بسزايي مي گذارد. بزرگ نشان دادن فضاي كوچك خانه يكي از بهترين تاثيرات آينه بر فصلي خانه مي باشد. در صورتي كه آينه در جاي نصب شود كه نور به خوبي به آن بازتاب كند هم باعث بزرگتر ديده شدن خانه و هم افزايش نور و روشنايي خانه مي شود. گاها امكان دارد در قسمتي از خانه خود متوجه ايرادي شويد .يكي از راه هاي پنهان كردن اين ايراد استفاده از آينه دكوراتيو مي باشد كه به راحتي مي توانيد آن را از ديد افراد پنهان نماييد .

از گذشته تا كنون در كشور متمدن ما توليد آينه دكوري بسيار محبوبيت داشته است و هنرمندان زيادي در عرصه توليد آينه دكوراتيو در طرح هاي مختلفي همچون آينه دكوراتيو چند تكه و آينه يك تكه با اشكال مختلف  و طرح هاي مدرن، كلاسيك، پلكسي، ديواري و … فعاليت دارند. شما مي توانيد خريد آينه دكوري را براي منازلي كه سبك ساده و بي روح هستند امتحان كنيد چرا كه آينه هاي دكوراتيو مي توانند فضا را درخشان و زنده و گيرا تر نشان دهند .استفاده از آينه ضمن زيبايي و منحصر به فرد شدن دكور خانه در افزايش نور و بزرگتر جلوه دادن خانه بسيار موثر خواهد بود .

ويژگي هاي آينه دكوراتيو

نور در آينه ها جذب يا عبور نمي كنند بلكه آينه ها نور را انعكاس مي دهند كه موجب بازتابندگي بيشتر مي شود و در كيفيت تصوير آينه نيز بهتر عمل مي كند.

 

 

 


به خوبي مي توان تصوير خود را در آب شيشه و چشمه يا فلزات براق و شفاف مشاهده نماييم ،از اين جهت، طبيعت مي تواند آينه باشد.
براي ساخت آينه ها مي بايست توجه داشت كه يك لايه روكش دار از آن ها بسازيم و براي اينكه ظاهر آينه خراب نشود و كيفيت خود را از دست ندهد، اين پوشش به پشت آينه چسبانده شود.


آينه كاري در سال هاي گذشته تا كنون نيز در ايران كاربرد زيادي دارد و جز هنر هاي ديرينه و بسيار قديمي ايراني محسوب مي شود. امروزه نيز با استفاده از اين هنر خانه ها را زيبا و دلپذير مي كنند. آينه كاري يك نوع هنر از دكوراسيون داخلي محسوب مي شود؛ در آينه كاري افراد با برش شيشه به شكل هاي دلخواه و چسباندن آن ها به مكان هاي مناسب باعث زيبايي محيط و فضا مي شوند. يكي از بهترين مراكز براي خريد و نصب آينه كاري صنايع آينه رحيمي مي باشد. شما مي توانيد براي اطلاعات بيشتر و خريد آينه مورد نظر به وب سايت rahimiglass.com مراجعه نماييد و با كارشناسان ما تماس حاصل بفرماييد.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۵ تير ۱۴۰۱ساعت: ۰۵:۲۵:۵۲ توسط:ادمين موضوع: نظرات (0)

نگهداري فرش هاي دستباف عتيقه چگونه است؟

قاليشويي فرش هاي موزه اي
نگهداري فرش هاي دستباف عتيقه چگونه است؟

خريدار فرش عتيقه

همانطور كه ميدانيد فرش هاي دستباف از ظرافت و حساسيت بيشتري نسبت به فرش هاي ماشيني برخوردار هستند. هرچند مقاومت فرش هاي دستباف در بسياري از مواقع نسبت به فرش هاي ماشيني بيشتر است. يكي از جنس هاي رايج فرش ، پشم است.

 

به گزارش گروه بازرگاني خبرگزاري دانشجو، نگهداري فرش هاي دستباف عتيه از حساسيت زيادي برخوردار است. و بايد تحت شرايط خاص تري نسبت به ديگر فرشها، حتي فرش هاي دستباف معمولي نگهداري شود.اين فرش ها بيشتر در معرض آسيب هستند. اما اگر به خوبي نگهداري شوند. تا قرنها به خوبي باقي حفظ مي شوند. فرش هاي عتيقه بيشتر در موزه و در گالري ثروتمندان يا گالري داران نگهداري مي شود.

 

آيا فرش ها موزه و عتيقه شسته مي شوند؟

همانطور كه ميدانيد تمام وسايل ، تاسيسات و... نياز به تعمير و نگهداري دارد. فرش هاي موزه اي و عتيقه نيز از اين قاعده مستثني نيستند. اما اين كار چطور انجام مي شود. شايد تا به حال به موزه اي كه قبلا مراجعه كرده بوديد ، رفته باشيد و شي يا فرشي در جايگاه خود نباشد. يا تابلوي اين شي براي تعمير و نگهداري فرستاده شده است؛ را ببينيد. علت اين امر ممكن است شستشو، تميز كردن و... باشد.

نگهداري فرش هاي دستباف عتيقه چگونه است؟


براي شستشوي از كاگران ماهر و فرز استفاده مي شود. و تمام مراحل شستشو و بيدزدايي و ضد بيد كردن زير نظر استاد كارقاليشويي طي مي شود.

 

نگهداري فرش هاي دستباف عتيقه چگونه است؟

معمولا فرش هاي دستباف موزه اي و آنتيك در بازه هاي زماني 5 ساله شسته، رفو و ضد بيد مي شوند. علت اين امر دشوار بودن و جلوگيري از آسيب احتمالي مي باشد. لازم به ذكر است خدمات شستشو وبيدزدايي و ضد بيد كردن فرش هاي موزه اي توسط ماهرترين قاليشويي ها مانند كارخانه قاليشويي اديب با بيش از 58 سال تجربه در صنعت قاليشويي انجام مي شود.

 

چرا نياز به نگهداري فرش هاي عتيقه و آنتيك هست؟

فرش نيز مانند ساير كالا نياز به نگهداري و تعمير دارد؛ به ويژه فرش هاي عتيقه و آنتيك!! !همانطور كه ميدانيد رطوبت و خاك دشمن درجه فرش مي باشد. فرشها به دقت خاك گيري مي شوند. و پس از خاك گيري، شسته شده و كاملا خشك مي شوند.


نگهداري فرش هاي دستباف عتيقه چگونه است؟

 

بيد و آفات فرش:

همانطور كه مي دانيد بيد يكي از دشمنان فرش هاي دستباف است. به ويژه لارو بيد قدرت تخريب بسيار بالايي براي فرش هاي آنتيك و موزه اي دارد. و بايد تمامي فرش هاي دستباف موزه اي و عتيقه در محيط هاي عاري از بيد نگهداري شوند.

نگهداري فرش هاي دستباف عتيقه چگونه است؟

همچنين در بازه هاي زماني معين شسته و بيدزدايي شوند. همچنين براي نگهداري اين فرشها از پارچه هاي ضدبيد استفاده مي شود.

 

چطور از حمله بيد جلوگيري كرد؟

پيشگيري بهتر از درمان است! اين جمله را همه ما شنيده ايم. و علت اين امر اين است كه جلوگيري از بيدخوردگي از هزينه سنگين ترميم و رفوي فرش جلوگيري مي كند. بافت و ترميم فرش به ويژه اگر زياد باشد، هزينه و زماني زيادي مي برد. براي جلوگيري از حمله بيد، فرش را ضد بيد مي كنند.

نگهداري فرش هاي دستباف عتيقه چگونه است؟


ضد بيدكردن فرش فرايندي است تقريبا زمانبر اما با ارزش، كه توسط كهنه كارترين و مجرب ترين قاليشويي ها و استادكاران قاليشويي انجام مي شود. كارخانه قاليشويي اديب به عنوان خبره ترين در امر قاليشويي، در زمينه فرش هاي موزه اي و آنتيك نيز فعاليت دارد. و براي چند موزه كشور عزيزمان ايران، نيز خدمات شستشو و ضد بيدكردن را عهده دار بوده است.

خدمات قاليشويي و ضد بيد كردن توسط ماهرترين كارگر ها و زير نظر استادكار خبره قاليشويي انجام مي شود.

 

بيدزدايي:

فرش هايي كه بيدخورده شده باشند. به دقت هوادهي مي شوند. هوادهي در فضاي باز و زير نور خورشيد انجام مي شود. سپس پشت فرش توسط استادكار قاليشويي به دقت كنترل مي شود. تا تخم بيد و لارو هاي احتمالي پيدا و مشخص شوند. لازم به ذكر است كه تخم بيد بسيار ريز است و گاه با چشم غير مسلح مشخص نيست. پس از مشخص شدن قسمت هاي مذكور، فرش كز داده مي شود. كز دادن فرش از پشت انجام مي شود. و بدون استثنا تمام كز دادن توسط استاد كار انجام مي شود.

كز دادن فرش براي كشتن و از بين بردن تخم بيد بوده؛ و بسيار ضروري مي باشد. كزدادن فرش به فرش كوچكترين آسيبي وارد نمي كند. حرارت دادن از فاصله 30 سانتي متري انجام مي شود. و فقط تخم بيد و پرز هاي چسبيده به پشت فرش ميسوزد كه با برس كشيدن و خاكگيري فرش، قسمت هاي سوخته كاملا برطرف مي شود.

قاليشويي :

پس از مرحله كزدادن فرش ، خدمات قاليشويي و شستشو به دقت انجام مي شود. لازم به ذكر است تمام مراحل شستشو براي فرش هاي دستباف عتيقه و آنتيك با دست انجام مي شود. وبا وجود تجهيزات بسيار بيشرفته در صنعت قاليشويي، تنها از روش هاي دستي استفاده مي شود. علت اين امر جلوگيري از آسيب احتمالي و تسلط بيشتر در كار قاليشويي مي باشد.

شستشو با مواد درجه يك انجام مي شود. نسبت مواد نيز توسط استادكار تعيين مي شود. در صورتي كه فرش نياز به مواد تثبيت رنگ و يا نرم كننده داشته باشد. براي هرفرش بسته به نوع فرش رنگها و... مشخص مي شود. پس از شستشو و آبگيري با دست، فرش ها در محيط عاري از كثيفي خشك مي شوند.

پارچه هاي ضد بيد براي محافظت از فرش:

پس از خشك شدن ، فرش پشت و رو شده به دقت سمپاشي مي شود. و پارچه هاي ضد بيد از پشت فرش، دوخته مي شود. از مزاياي پارچه هاي ضد بيد به موارد زير ميتوان اشاره كرد:

نصب پارچه هاي ضد بيد هزينه چنداني ندارد.
هزينه پارچه هاي ضد بيد نسبت به رفو و ترميم بيدخوردگي بسيار كم است.
پارچه هاي ضد بيد توسط قاليشويي هاي تراز اول كشور مانند اديب ارائه مي شود.
پارچه هاي ضد بيد فرش را تا 5 سال از آسيب بيد خوردگي بيمه مي كند.
پارچه هاي ضد بيد قابل تهيه توسط مشتريان عزيز مي باشد. و ميتوانند در صورت تمايل خود نصب كنند.
در حال حاضر قيمت پارچه هاي ضد بيد همراه با نصب متري 140.000 تومان مي باشد.

 

 

 


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۳ تير ۱۴۰۱ساعت: ۱۰:۳۸:۲۰ توسط:ادمين موضوع: نظرات (0)

حمايت از پايان‌نامه‌هاي دانشجويي با موضوع فرش

رئيس مركز ملي فرش اعلام كرد؛
حمايت از پايان‌نامه‌هاي دانشجويي با موضوع فرش

خريدار فرش كهنه

لزوم اعتباربخشي مجلس شوراي اسلامي به مدارس مهارتي فرش

رئيس مركز ملي فرش ايران با اعلام اينكه اين مركز از رساله‌ها و پايان‌نامه‌هاي دانشجويي با موضوع فرش حمايت مي‌كند بر لزوم اعتباربخشي مجلس شوراي اسلامي به مدارس مهارتي فرش تأكيد كرد.

حمايت از پايان‌نامه‌هاي دانشجويي با موضوع فرش
به گزارش خبرنگار گروه استان‌هاي خبرگزاري آنا از قم؛ فرحناز دافع با حضور در دانشگاه آزاد اسلامي واحد قم با ابراز خرسندي از پايش ۸۰۰ عنوان موضوع پايان‌نامه با محور و موضوع فرش توسط دبيرخانه پايش فرش اين دانشگاه اظهار كرد: مركز ملي فرش ايران نيز از رساله‌ها و پايان‌نامه‌هاي دانشحجويي با موضوع فرش حمايت مي‌كند.

وي با اشاره به اينكه زنجيره تأمين مالي فرش نيز در كنار زنجيره ارزش اين كالا بسيار حائز اهميت است، افزود: از چالش‌هاي اصلي زنجيره ارزش اين صنعت زنجيره تأمين مالي است. مشكل اساسي حوزه فرش دستباف، فرش‌هاي مرجوعي، عبور موقت و نداشتن شناسنامه فرش است.

دافع با بيان اينكه دوره آموزشي مديريت كسب وكار در استان اصفهان برگزار مي‌شود، افزود: دانشگاه‌ها قطعاً به صورت علمي مي‌توانند در حوزه آموزش به مركز علمي فرش ايران كمك كنند.

بيشتر بخوانيد:

دانشگاه آزاد قم صنعت فرش را علمي دنبال مي‌كند

رئيس مركز ملي فرش ايران با اشاره به ظرفيت‌هاي ايجادشده در دانشگاه آزاد اسلامي قم در حوزه فرش بيان كرد: پروژه‌هاي فرش استان قم مي‌تواند با همكاري دانشگاه آزاد اسلامي در اين استان انجام شود.

وي بخش خصوصي را در مدل ارتقاي حوزه فرش پيشرو ارزيابي كرد و از آمادگي لازم براي انجام برنامه‌هاي مشترك ميان دانشگاه آزاد اسلامي قم و اتحاديه و تشكل‌هاي فرش ايران خبر داد و با بيان اينكه در كنار دانشگاه آزاد اسلامي قم هستيم و به اين مجموعه نياز داريم، افزود: براي اجراي المپيادهاي دانش‌آموزي از دانشگاه آزاد اسلامي كمك مي‌گيريم.

دافع بر تشكيل كميته مشترك ميان مركز علمي فرش ايران و دانشگاه آزاد اسلامي قم تأكيد كرد و گفت: طرح‌هاي دانشگاه آزاد اسلامي قم در حوزه فرش در كميسيون آموزش و پژوهش مركز ملي فرش ايران مورد بررسي قرار مي‌گيرد.

لزوم اعتباربخشي مجلس شوراي اسلامي به مدارس مهارتي فرش
رئيس مركز ملي فرش ايران با بيان اينكه با سراي نوآوري فرش دانشگاه آزاد قم موافق هستم، عنوان كرد كه در حوزه مكانيك فرش، مديريت بازار و كسب و كار مي‌توانيم از ظرفيت‌هاي دانشگاه آزاد اسلامي قم استفاده كنيم.

وي از اجراي برنامه‌هاي علمي فرش با كمك دانشگاه آزاد اسلامي قم تأكيد كرد و افزود: مجلس شوراي اسلامي نيز بايد مصوبه‌اي براي ارائه مجوز به دانشگاه آزاد اسلامي مبني بر اعتباربخشي دوره‌هاي آموزشي مهارت فرش در مدارس عالي مهارتي دانشگاه آزاداسلامي مانند مراكز فني و حرفه‌اي براي ورود به عرصه بازار و كسب و كار تصويب كند.

حمايت از پايان‌نامه‌هاي دانشجويي با موضوع فرش

به گزارش آنا، در اين جلسه كه به ميزباني حجت‌الاسلام حسن خيري رئيس دانشگاه آزاد اسلامي قم برگزار شد؛ محمد دخيلي معاون آموزش‌هاي عمومي و مهارتي واحد قم، غلامرضا نجفي معاون پژوهشي و فناوري، محمد مقدمي‌راد رئيس دبيرخانه پايش فرش دانشگاه آزاد اسلامي قم و هادي پورجهان كارشناسي ارشد فرش استان هر يك در سخناني با ارائه گزارشي از فعاليت‌هاي صورت گرفته در حوزه فرش مطالب خود را ارائه كردند.

 

 

 


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۸ تير ۱۴۰۱ساعت: ۰۶:۰۵:۰۱ توسط:ادمين موضوع: نظرات (0)